Öfverkalix uställning

Enda utställningen vi sagt att vi ställer alla fyra. Resultatet var väl ett norrländskt "Nja"

 Vi börjar med att gratulera Monica och Nowahill's New Horizon som blev Bäst I Rasen.

Efter det återgår vi till våra egna hundar.

 Randy (Guldkvistens Urquhart) var ensam hane i championklass men föll inte domaren i smaken "Very Good".
 
Navi (Wheatma's Calm Like A Bomb) var även hon ensam i sin klass och följdaktligen enda juniortik. Hon gick på sammma spår som Randy och ville verkligen bara lukta på marken "Very Good".
 
Hylia (Wheatma's A Thousand More Fools) hade faktiskt sällskap i öppen klass tik. Hon skötte sig bra men var inte domarens typ av hund "Very Good".
 
Atma (Goforit Night Flight) gick in som enda championtik och uppenbarligen föll hon domaren i smaken och fick ett "Excellent" med "CK" och blev sedan Bäst I Motsatt kön.
 
Vi som visade våra hundar idag. Leah, Navi, Elin, Atma, Randy, Pelle och Hylia. Michaela tog kort och höll ordning på oss

En uppdatering utan att nämna Team-Öslöv verkar vara omöjlig. Afrodite (Wheatma's Beauty) med förare Maria gjorde igår en kanontävling i nosework med 100poäng 2SEE och även en tredjeplats på ett sök. Är ni bäst, öppna munnen och dra in luft samtidigt som ni gör ljudet "shjoou".

För övrigt väntar vi på den 28:e augusti, då vi bokat tid hos veterinären för ultraljudsundersökning för att se om Hylia är dräktig.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0