Midsommarafton 2023

Har flera gånger tänkt att nu ska jag ta mig tid att uppdatera bloggen men det blir inte av. Verkar vara trögt när man inte har valpar. Vad har hänt sen sist i mars?

 

Atma (Goforit Night Flight) kan numera tituleras Fiuch Seuch då hon lyckades knipa ett sista cert och en ROP (Bäst I Rasen fast på finska) i Pello.

 

Randy (Guldkvistens Urquhart) donar mest omkring och är ledsen för att vintern och snön är borta. I Rovaniemi knep han ett Cacib och VSP (bäst i motsatt kön).

 

Hylia (Wheatma’s A Thousand Moore Fools) är som vanligt glad. Hon var på utställningen i Rovaniemi och blev placerad som 3:e bästa tik med ett fantastiskt reserv-cert. I ärlighetens namn så är det inte så man jublar över det. Grattis till de som kom före men reserv-cert klarar vi oss utan.

 

Navi (Wheatma’s Calm Like A Bomb) har haft mer intensivt hon har gjort sin utställningspremiär, inget direkt att skryta över men inte heller dåligt. De roligare delarna är att hon är höftledsröntgad med A,A resultat och har genomfört ett BPH.

 

För övrigt har Charlie (Wheatma’s Age Of Unreason) och Obi (Wheatma’s Changing Tide) genomfört BPH och de tackar vi deras ägare för. Sinna (Wheatma’s Cinnamon Girl) jagar ett tredje juniorcert i Finland som vi håller tummarna för att hon kan nå. Höll på att glömma att Sinna också är röntgad med A,A resultat.

 

Team-Öslöv, Maria med hundarna Antero (Wheaten Island’s Tricky Antero) och dotter Afrodite (Wheatma’s Beauty) fortsätter med sina framgångar i Nose-work tävlingarna. Du är bäst Maria!

 

Nu ska vi återgå till att fira en regnig midsommar.
RSS 2.0