I väntan på...

Nu börjar det bli lite rastlöst här hemma. Atmas mage växer och hon tycker att det börjar bli jobbigt att plumsa i djupsnö på skogspromenaderna. Det är fortfarande nästan 3 veckor kvar till valpning. Lite för länge, känns som ingen idé att göra alla tankar man kommer på. Förbereda kontoret och ta fram valplådan, nja den står bara i vägen och det är ändå ingen som kommer att vilja vara där. Klippa fram magen och spenarna är inte heller aktuellt då det just nu är -20° ute. Det enda väsentliga vi lyckats åstadkomma för den framtida kullen är i princip att dra häftklammrena från tidningarna valparna kommer att använda .
 
Atma väntar
 
På den goda sidan så har Randy haft dambesök under helgen och vi hoppas att det kommer att det ger resultat. Han är en speciell herre. Hon fick verkligen uppvakta honom ordentligt innan han gick med på att göra något annat än busa och leka.
Det är inte så att han går med på sex vid första daten...
Oerhört frustrerande som hanhundsägare att se hur han totalt ignorerar alla inviter tiken ger. Det brukar vara vanligare med att tikarna inte vill para. Nåväl idogt flirtande av Tova fick tillslut Randy att ställa upp.
Nu går han och väntar på att hon ska komma tillbaka. Jättetrevligt tik och vi hoppas verkligen att hon blir dräktig.



RSS 2.0