B-kullen har lämnat

Bamse, Wheatma's Believer var sist att lämna oss. Han blev kvar lite extra på grund av Covid-19 men nu har han också fått börja sitt livsäventyr.

Var faktiskt lite svårt att ha kvar endast en valp längre. Valpen vill ha och måste få, tid, uppmärksamhet och kärlek. Hur gör man det utan att det bildas ett känslomässigt band? Flera gånger var man tvungen att påminna sig själv. Det är tur att du redan är såld, annars hade du fått stanna kvar.
Nu ska Bamse sälja Boondocker och Summit, allt annat är bara att glömma, den diskussionen har vi haft.
Inne i huset var vi väldigt snabba på att städa. Plocka bort de sista bitarna av valphagen Azkaban. Skura underlagsmattan och rulla ihop den. Resten av huset har fått sig en välbehövlig ordentlig städning. Det är väldigt lätt att bli lite lat och bara slabba över senaste kisspölen men det blir aldrig riktigt rent då. Nu är golvet skinande rent och uppfödarens bäste vän skurmoppen är undansatt.
När jag nu ligger här i soffan och skriver detta medan fru och barn är för att äntligen ta bort Elins tandställning känns det faktiskt lite tomt. Inget trampande av små tassar, lekmorrande, konstant räknande "en, två, tre, fyra, fem, sex, det var alla".
Nu ska vi först landa och ta igen oss innan vi siktar på nya mål. Det närmaste är Norrlands Guld, efter bara 21 år som medlemmar i Svenska WheatenTerrier Klubben region Nord så gör vi premiär. Randy, Hylia och en inlånad Boss är anmälda och betalda. Ser faktiskt fram mot det.

Mina polare N-ja (Wheatma's Best For you), Dite (Wheatma's Beauty), Bamse (Wheatma's Believer), Lotta (Wheatma's Burning Desire), Sigge (Wheatma's Bangarang) och Dante (Wheatma's Bounce) glöm inte Rasta hunden.

 Bamse och jag diskuterar snöskotrarRSS 2.0